Ossestaart
WAT KRIJGT U?
4-6 stuks ossestaart.
We verpakken alles per 4-6 stuks, zodat u deze zelf in gewenste porties kunt invriezen.
HOE WIJ WERKEN
Wij slachten ongeveer om de 6 tot 8 weken. Met uitzondering van de maanden juli en augustus. Zodra de nieuwe slachtdatum bekend is, staat deze vermeld op de hoofdpagina. Als u een vleesbestelling plaatst verwerken wij deze automatisch op de vermelde slachtdatum.
Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief krijgt u een kleine twee weken voor de slachtdatum een mail met de slachtdatum, zo bent u op de hoogte wanneer het vlees kan worden afgehaald of wordt bezorgd. Een dag van te voren krijgt u nog een mail met een herinnering dat het vlees kan worden afgehaald. Dit is ook het moment dat u te horen krijgt als er iets veranderd is aan de bestelling/ bijzonderheden met betrekking op uw bestelling.
Op = op, dus als wij u niet (meer) kunnen bedienen, dan wordt u daar van op de hoogte gesteld. U kunt dan de bestelling door laten schuiven naar de volgende slacht óf de bestelling annuleren.
WAAR KUNT U HET AFHALEN?
Deze site 'vlees van boer jan' is onderdeel van onze 'Kaasboerderij Mariekerke'. Dit is dan ook het adres waar u uw vlees op de aangegeven datum kunt afhalen. In de mails die vooraf worden verzonden zal ons adres ook duidelijk in vermeld zijn.
VLEES LATEN BEZORGEN BINNEN WALCHEREN
Dat kan, deze wordt op de slachtdatum aan u bezorgd of in overleg op het met u afgesproken moment.
VLEES LATEN BEZORGEN BUITEN WALCHEREN?
Ons bedrijf bevind zich op het mooie eiland Walcheren. Plaatsje Meliskerke. Wellicht niet bij u in de buurt. Dan hebben wij de optie om het vlees bij u te laten bezorgen. Onze slachtdatum is altijd op vrijdag, bij de keuze 'bezorgen' verzenden wij het vlees donderdag, zodat u het vrijdag ontvangt. Op donderdag ontvangt u een TTC.
Wij beloven het vlees met zorg in te pakken en koel te verzenden, vanaf het moment van verzenden ligt het risico voor ontvangst bij u. Als u bijvoorbeeld niet thuis bent op moment van bezorgen, staan wij daar niet voor garant.
Klanten kochten ook
- Rundergehakt
WAT KRIJGT U?
1kg gehakt.
Het gehakt wordt verpakt per kilo, zodat u deze zelf in gewenste porties kunt invriezen.
HOE WIJ WERKEN
Wij slachten ongeveer om de 6 tot 8 weken. Met uitzondering van de maanden juli en augustus.…€ 11,55 - Mergpijpjes
WAT KRIJGT U?
4 stuks mergpijpjes
We verpakken per 4, zodat u deze zelf in gewenste porties kunt invriezen.
HOE WIJ WERKEN
Wij slachten ongeveer om de 6 tot 8 weken. Met uitzondering van de maanden juli en augustus. Zodra de…€ 2,50 - Biefstukpakket 5 kilo
Speciaal voor de liefhebbers één pakket met het lekkerste rundvlees:
2 biefstuk van de Haas
6 kogelbiefstuk
6 gewone biefstuk
2 entrecote
6 - 10 runder braadlappen
Totaal 5,0 kg luxe rundvlees
HOE WIJ WERKEN
Wij slachten…€ 114,95 - Sucadelappen
WAT KRIJGT U?
1 kg sucade lappen.
Uit 1 kilo sucade snijden wij voor u ongeveer 5 sucadelappen. We verpakken alles per kilo, zodat u deze zelf in gewenste porties kunt invriezen.
HOE WIJ WERKEN
Wij slachten ongeveer om de 6…€ 18,65